Copiii, în sprijinul Iasminei


La Caransebeş se organizează o nouă campanie umanitară de strângere de fonduri, menită să contribuie la salvarea vieţii unui copil aflat în suferinţă. De această dată, Festivalul „Copii pentru copii” vine în sprijinul Iasminei, o fetiţă de numai trei anişori, bolnavă de leucemie, care aşteaptă pe patul de spital să fie supusă unui transplant de măduvă. Pentru a o ajuta, copiii de la grădiniţele şi şcolile din municipiu vor susţine o serie de spectacole ce vor avea loc în perioada 28-31 mai, în Sala de festivităţi a Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş.

Conform programului, luni, 28 mai, de la ora 15, vor avea loc spectacolele copiilor de la grădiniţe, marţi, 29 mai, de la ora 16, se vor desfăşura manifestările pregătite de copiii de la ciclul primar, miercuri vor evolua elevii din ciclul gimnazial, iar joi, 31 mai, pe scenă vor urca elevii liceeni.

Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi în contul deschis la Banca Transilvania, RO69BTRL01101201C64955XX, pe numele Cristescu Iasmina-Sorina, cont în care orice persoană poate depune orice sumă. Iasmina are acum nevoie de ajutorul nostru! Acţiunea umanitară este organizată de Primăria Caransebeş, Casa de Cultură „George Suru”, Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, şi de Organizaţia pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare Caransebeş. (C. Senco)