Poliţia Caransebeş, pe locul I


În data de 18 martie, a avut loc concursul de tir organizat cu ocazia Zilei Poliţiei Române. La competiţie au participat 16 poliţişti, printre care şi purtătorul de cuvânt, ag. pr. Ancuţa Cărbunaru, care a reuşit să se claseze pe locul III, dând o adevărată lecţie colegilor săi, chiar dacă a fost singura prezenţă feminină din întrecere.

Competiţia de tir a constat în executarea unei trageri cu pistolul „Carpaţi”, calibrul 7,65 mm, asupra unei ţinte situate la 15 metri distanţă de concurenţi. Fiecare participant a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimeri ţinta şi a încerca să obţină punctajul maxim, de 60, dar pentru a se „încălzi” au primit iniţial încă patru cartuşe. Locul I a fost adjudecat de ag.-şef Mihai Belciu, din cadrul Poliţiei municipiului Caransebeş, care a reuşit să acumuleze 58 de puncte. Pe locul doi a urmat ag.-şef Adrian Cornea – şef de post la Postul de Poliţie Păltiniş. Locul III a fost disputat între ag. pr. Ancuţa Cărbunaru şi insp. Adrian Jurjica-Dumiter, însă premiul i-a revenit domnişoarei, care a câştigat la o diferenţă de două puncte.

Învingătorii au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, şi, cu sprijinul I.P.A. Regiunea Caraş-Severin, au primit diplome, medalii şi un echipament sportiv. (C. Senco)