Perspective optimiste pentru locuitorii din Valea CenchiiÎn cadrul vizitei făcute zilele trecute în Valea Cenchii, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a discutat cu cetățenii despre principalele probleme cu care se confruntă cartierul, iar în final s-a ajuns de comun acord ca lucrările de anvergură să demareze cât mai repede.
Astfel, în următoarele săptămâni pe străzile din cartier vor începe lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare. Lucrările se vor finaliza în această vară, când întregul cartier va fi racordat la noua rețea de apă și canalizare a orașului. De asemenea, în lunile care urmează, vor începe lucrările de extindere a rețelei de gaz, astfel încât cetățenii din cartier să se poată branșa la rețea la costuri mai mici, iar după finalizarea proiectului tehnic, străzile Valea Cenchii și Râul Alb vor fi asfaltate și se vor moderniza trotuarele.
„Chiar dacă urmează o perioadă în care se va crea un disconfort pentru cetățeni, se vor sparge străzile din cartier, la final toate locuințele vor fi branșate la rețeaua de apă și canalizare și vor avea posibilitatea să se branșeze și la rețeaua de gaz. După finalizarea lucrărilor, calitatea vieții din cartier și confortul din locuințe vor crește considerabil”, a declarat Felix Borcean. (B. Meteş)