Pentru ca Rabla să meargă ca pe roate


Programele de stimulare a reînnoirii Parcului auto național Rabla Clasic și Rabla Plus pot fi accesate de către persoanele fizice și juridice începând din data de 18 mai.

Având în vedere că se preconizează o creştere a solicitărilor de radiere a vehiculelor, dar şi faptul că, de la data înscrierii în program, solicitantul are la dispoziţie 30 de zile în care să obţină Cerificatul de distrugere şi Certificatul de radiere, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Caraş-Severin au fost luate măsuri pentru reducerea perioadelor de timp necesare formalităților pe care persoanele fizice trebuie să le îndeplinească, se arată într-un comunicat al Biroului de presă din cadrul Instituţiei Prefectului.

Astfel, de luni până vineri, în intervalul orar 14-16, cererile şi Certificatele de radiere vor fi preluate, respectiv eliberate, la Ghişeul nr. 3 din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Caraş-Severin, cu sediul în municipiul Reşiţa, Bd. Al.I. Cuza, nr. 39, Cămin 3, et. 2.

Mai multe detalii despre Programul de stimulare a reînnoirii Parcului auto național 2017 – 2019 sunt disponibile la link-ul: http://www.mmediu.ro/articol/comunicat-de-presa-programul-rabla-clasic-si-programul-rabla-plus-debuteaza-astazi-si-pentru-persoanele-fizice/2206. (B. Naum)