Pensionarii s-au distrat ca-n tinereţe


Ca de fiecare dată de 15 ani încoace, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor şi Primăria municipiului Caransebeş au organizat Revelionul pentru persoanele de vârsta a treia. La eveniment, care a avut loc în data de 17 ianuarie, fiind găzduit de Cantina de Ajutor Social a Primăriei, au participat 270 de persoane, printre invitaţi numărându-se şi primarul Marcel Vela, city-managerul Nicolae Borcean şi secretarul Primăriei, Ana Bratu.

Meniul – ne-a informat Paraschiva Radu, preşedintele CARP Caransebeş – a fost bogat şi a satisfăcut toate gusturile, pe mese găsindu-se supă, sarmale, friptură, tort, sărăţele, precum şi apă minerală, suc şi bere, pentru care fiecare participant a plătit 35 de lei, diferenţa fiind suportată de organizatori.

Programul artistic a fost susţinut de solista Doriana Talpeş, care a venit de la Timişoara împreună cu formaţia sa, un moment inedit şi deosebit de gustat de public fiind minirecitalul micuţei Anesia-Maria Rusnac, de numai patru ani, din Caransebeş. Pensionarii s-au simţit mai bine ca niciodată, dovadă fiind ora până la care a ţinut distracţia – 2 noaptea!

Bianca METEŞ