Pase de aur


Orice început de an este unul în forţă pentru tinerii componenţi ai echipei de baschet de la Colegiul Naţional „C.D. Loga” Caransebeş. Băieţii au de gând să pună la bătaie toate atuurile la faza judeţeană a Olimpiadei Sportului Şcolar, care va avea loc la sfarşitul lunii februarie, şi să le arate astfel tuturor adevăratele valori, adevărata sincronizare şi, cel mai important, adevărata prietenie care-i leagă.

Plecând de la glume năstruşnice şi ajungând până la aplauze oferite reciproc, băieţii din echipa de baschet a liceului nostru sunt mai pregătiţi ca niciodată pentru a arăta tuturor celorlalte licee participante la campionat de ce sunt în stare.

Aşa cum spune şi o vorbă din popor – „Numai cu vorba, nu se face ciorba”, băieţii sunt foarte bine antrenaţi, pregătiţi pentru orice situaţie, înarmaţi cu mult optimism şi cu o mare putere de muncă. Ghidaţi de mentorul şi totodată profesorul-coordonator Floarea Pascal, noi, colegii lor, suntem siguri cu toţii că cei opt tineri nu se vor întoarce acasă decât învingători.

Anitta Alexandra PELIN

Colegiul Naţional „C.D. Loga“ Caransebeş