Horoscop


Berbec
Dacă, în ultima perioadă, v-aţi făcut tot felul de griji în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, acum sunteţi liniştit. Se pare că lucrurile sunt mai clare sau, pur şi simplu, nu mai există evenimente care să vă bulverseze viaţa. Dacă cineva vă enervează la serviciu, nu ripostaţi, oricât aţi fi de tentat. Trebuie să vă liniştiţi şi să vă gândiţi la binele dv. pe termen lung.
Taur
Va trebui să vă impuneţi un buget auster. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea aduce venituri frumoase. Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional, dar şi în relaţiile sociale. Şefii şi colegii de serviciu vă apreciază iniţiativele. Vă surprind reacţiile unor persoane din anturaj. Unele dintre acestea nu au cele mai bune intenţii.
Gemeni
Lucrurile evoluează bine la serviciu şi puteţi să vă faceţi planuri, deoarece realizările profesionale sunt posibile. Simţiţi nevoia să ştiţi toate detaliile, ca să nu aveţi parte de surprize neplăcute, şi vă luaţi măsuri de siguranţă. Deşi v-aţi dori să se întâmple ceva în viaţa sentimentală, se pare că acum lucrurile sunt destul de liniştite. Trebuie să aveţi răbdare, cel puţin deocamdată.
Rac
Prietenii îşi manifestă simpatia şi gratitudinea faţă de dv. Generozitatea nu rămâne fără un răspuns pozitiv din partea persoanelor din anturaj. Veţi fi solicitat de familie pentru rezolvarea unei chestiuni complexe. Pe plan financiar, dacă nu sunteţi sigur ce pas trebuie făcut, mai bine cereţi sfatul unei persoane competente. În cuplu, lucrurile merg bine.
Leu
Doriţi să vă implicaţi într-o nouă activitate, dar ar fi bine ca mai întâi să vă faceţi un plan riguros. În familie vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în niciun fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa lesne de sub control. Multe schimbări se vor petrece săptămâna viitoare, toate acestea necesitând resurse financiare, din această cauză trebuind să fiţi mai cumpătat.
Fecioară
Eforturile pe care le-aţi tot făcut încep să-şi arate roadele, în sensul că aţi putea finaliza un proiect de anvergură, ceea ce va face să vă crească prestigiul în ochii şefilor. O rudă vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Aţi putea afla răspunsuri la întrebări pe care nu le-aţi putut dezlega până acum. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi singur, este bine, totuşi, să încercaţi.
Balanţă
Energia dv. fizică atinge limita superioară şi reuşiţi să o fructificaţi la maximum. Partenerul de viaţă are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual, tot ce faceţi se va dovedi eficient.
Scorpion
Situaţia dv. financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această perioadă. Veţi primi oferte de colaborare de la un prieten sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exageraţi cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele scontate. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Săgetator
Situaţia dv. profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de mare anvergură. Iniţiativele din această săptămână îşi vor arăta roadele ceva mai târziu, iar reuşitele vor stârni respectul celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii şi colegii are toate şansele să se îmbunătăţească.
Capricorn
Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă dă serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei care doresc o finalizare imediată a lucrurilor. Persoana iubită este de partea dv. şi e dispusă să vă sprijine cu tot ce poate, dar nu este cazul să-i cereţi prea mult.
Vărsător
Se pare că cineva care nu vă prea simpatizează va încerca să vă pună piedici, dar chiar şi aşa vă veţi descurca excelent. Eforturile dv. vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. Cât priveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie.
Peşti
Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva unele situaţii mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va da posibilitatea de a vă îmbunătăţi şi situaţia materială. În plan sentimental, nu vor fi niciun fel de probleme.