Olimpicii şi campionii, premiaţi de Primărie


Primăria municipiului Caransebeş i-a distins, în cadrul unei festivităţi desfăşurate recent în Aula ,,1 Decembrie 1918”, pe 12 elevi, participanţi la Olimpiadele Naţionale şi Campionatele sportive de anvergură, cu Diplome de Excelenţă şi premii în bani cuprinse între 500 şi 1.000 de lei, pe măsura performanţelor lor. De asemenea, un număr de nouă cadre didactice sau antrenori îndrumători au fost recompensaţi cu câte 400 de lei pentru rezultatele obţinute de elevi, în scopul de a-i stimula în ulterioarele activităţi. Cu acest prilej, edilul-şef al urbei de pe Timiş şi Sebeş, Marcel Vela, i-a numit pe toţi premianţii ,,Ambasadori ai municipiului Caransebeş”, mulţumindu-le, totodată, pentru că ,,au reprezentat cu cinste comunitatea din care fac parte”.

Între tinerii recompensaţi de Primăria Caransebeş s-au aflat şi cei de la Secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar, între care Liliana Danci, vicecampioană balcanică la juniori în proba de 3.000 de metri obstacole, echipa de judo ,,Energetica Hidrocentrale”, precum şi elevii cu participări şi poziţii fruntaşe la fazele naţionale ale Olimpiadelor Şcolare.

Trebuie precizat faptul că, în ultimii ani, aceasta este cea de-a treia acţiune de gen organizată de municipalitatea din urbea de pe Timiş şi Sebeş. Fondul total de premiere pentru recompensarea elevilor participanţi la Olimpiadele Naţionale şi Campionatele sportive de anvergură şi a profesorilor sau antrenorilor acestora s-a ridicat la suma de 12.300 de lei.

Liviu DINU

Carmen SENCO