O viaţă de 15 ani, secerată la Obreja


Un accident grav de circulaţie s-a petrecut în week-end-ul trecut, la intrarea în comunaObreja dinspre Oţelu Roşu, în urma căruia o fată în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi tineri au fost răniţi. Cauza tragicului eveniment a constituit-o lipsa de experienţă a şoferului de 18 ani şi viteza.

Un autoturism Logan MCV, în care se aflau 6 tineri, s-a izbit violent de un copac de pe marginea DN 58 Caransebeş – Oţelu Roşu. Maşina este a Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, iar tinerii se întorceau de la o ceremonie de deschidere a unui Centru similar din Oţelu Roşu. Autoturismul era condus de un tânăr care a împlinit 18 ani în luna octombrie şi poseda permis de conducere din decembrie.

În urma impactului, unul deosebit de puternic, fata de 15 ani care se afla în dreapta şoferului a murit pe loc, iar ceilalţi au suferit răni grave – doi, fracturi multiple, iar o fată se afla între viaţă şi moarte. Şoferul a fost internat la Reanimarea Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş, iar tânăra cu fractură de craniu şi multiple fracturi a fost trimisă de medici la Timişoara, la Spitalul „Louis Ţurcanu”, unde duminică-dimineaţă a mai sosit un tânăr de 16 ani, cu mâinile rupte şi traumatisme cranio-faciale.
La Spitalul din Caransebeş au rămas internaţi patru tineri – două fete şi un băiat, cu diverse politraumatisme, în Secţia chirurgie, şi şoferul, care avea traumatisme toracice, la Terapie Intensivă.

Bianca METEŞ