Horoscop


Berbec

Situaţia dv. profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de anvergură. Iniţiativele de la începutul săptămânii viitoare îşi vor arăta roadele ceva mai târziu, iar reuşitele vor stârni invidia celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească.

Taur

Se pare că cineva care nu vă prea iubeşte va încerca să vă pună piedici, dar vă veţi descurca excelent. Eforturile dv. vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. În ceea ce piveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie importantă.

Gemeni

Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă va da serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei ce doresc o realizare imediată a unei activităţi. Prietenii sunt dispuşi să vă sprijine cu tot ce pot, dar nu este cazul să exageraţi cu iniţiativele.

Rac

Cu colegii veţi ajunge la un acord, iar neînţelegerile dintre voi se vor ameliora vizibil. Veţi fi mai creativ în această perioadă şi asta vă va permite să ieşiţi în evidenţă în colectivul de la serviciu. Ar fi bine să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor în chestiunile importante. În plan sentimental, nu e un moment favorabil pentru a încerca o discuţie lămuritoare cu partenerul.

Leu

Debordaţi de energie şi reuşiţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi, cărora le veţi face faţă fără probleme. Din punct de vedere intelectual, beneficiaţi de o bună capacitate de concentrare. Şansele de succes în plan sentimental sunt mari, cu condiţia să vă orientaţi mai degrabă spre consolidarea relaţiei. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Fecioară

Ar putea să apară unele nemulţumiri legate de relaţia dv. sentimentală. O discuţie lămuritoare nu ar fi binevenită, căci sunteţi cam impulsiv în această perioadă şi aţi putea face mai mult rău decât bine. Încercaţi să folosiţi la maximum energia de care dispuneţi, dar evitaţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Relaţia cu colegii şi cu şefii va fi cam tensionată.

Balanţă

Energia de care dispuneţi nu vă va aduce prea mari avantaje dacă vă veţi implica în activităţi minore. Încercaţi să vă stabiliţi priorităţile şi, mai ales, nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie, căci este posibil să suferiţi un mic accident. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici sau cu rudele apropiate. Învăţaţi să daţi dovadă de răbdare şi înţelegere pentru cei din jur.

Scorpion

Aveţi o părere excelentă despre propria persoană, ceea ce vă ajută să vă prezentaţi în orice împrejurare într-o lumină favorabilă, care va atrage la rândul ei admiraţia lumii şi aprecieri sincere pentru valoarea pe care o reprezentaţi. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă.

Săgetator

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil în această săptămână, când vă veţi bucura de sprijinul lor într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Întâlnirile de după program vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească zilele acestea. Starea dv. psihică este bună şi e motorul care vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Vărsător

Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Vă paşte o criză emoţională periculoasă, care scoate la iveală slăbiciuni sau defecte pe care aţi reuşit să le ascundeţi foarte bine înainte. Controlaţi-vă reacţiile în faţa situaţiilor cu factor mare de risc, pentru că puteţi face o gafă greu de reparat.

Peşti

Şansele de a rezolva o chestiune de familie cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la locul de muncă, şi toate vor evolua cât se poate de bine. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată, de care nu aveţi nevoie.