O oportunitate pentru Moldova Nouă!


Federația Română de Fotbal și Gillette au lansat proiectul „Performanța are Viitor”, o inițiativă care își propune să sporească șansele tinerilor din mediul rural, cu vârste între 10 și 14 ani împliniți, de a se face remarcați și de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentați, a micilor jucători de azi ce au șansa să devină marii jucători de mâine.

Caravana Gillette – „Performanța are Viitor” se va opri mai întâi în Moldova Nouă, în 21 august, grație marelui nostru fotbalist Miodrag Belodedici și a lui Viorel Lolea, președintele AJF Caraș-Severin.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, tinerii fotbaliști trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârsta între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2016;

– să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

După probe, cei care vor fi selectați vor fi premiați cu o excursie la Barcelona, organizată la finalul campaniei, și vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa națională de fotbal a României, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.