O noapte, doi hoţi, şase furturi


Lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Caransebeş au reuşit identificarea şi reţinerea a doi suspecţi în cazul săvârşirii a şase infracţiuni de furt comise într-o singură noapte pe raza municipiului.

Într-una dintre dimineţi, la sfârşitul lunii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale. Persoane necunoscute au pătruns într-un magazin cu haine second-hand, dar, fiindcă nu au găsit bani, nu au fost sustrase alte bunuri. Dintr-un salon de înfrumuseţare s-au furat un laptop şi o ştampilă, dintr-o cofetărie suma de 1.200 de lei, din sediul unei firme – 1.780 de lei, dintr-un cabinet de psihologie – un laptop, iar dintr-un magazine, mai multe pachete de ţigări, suma de 160 de lei şi cartele reîncărcabile pentru telefoane mobile.

La scurt timp, poliţiştii au identificat doi tineri, de 18 şi 21 de ani, în zona Centrului Civic al municipiului Caransebeş. Cei doi sunt din judeţul Hunedoara şi timp de mai multe zile au locuit la o mătuşă din comuna Turnu Ruieni.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 la sută, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat în formă continuată. (T. Mesner)