O mână de ajutor de la Caransebeş, pentru Alexandra


Alexandra, o fetiţă de 15 ani, din Caransebeş, a primit luni, 31 iulie, o parte din sprijinul financiar de care are nevoie pentru a continua lupta cu afecțiunea neuromotorie de care suferă de la o vârstă foarte fragedă. La sediul Casei de Cultură George Suru”, în prezența viceprimarului Marius Isac, a administratorului public Andrei Ungur şi a directorului Ioan Cojocariu, au fost desigilate urnele cu donațiile oamenilor, făcute în timpul Serbărilor Verii Caransebeș 2017, organizate luna trecută în Centrul Civic de Asociația Artiștilor.

În urma donațiilor, a fost strânsă suma de 5.220 de lei, bani care o vor ajuta pe tânără să urmeze tratamentele medicale.

Mama Alexandrei a declarat că banii vor fi de mare folos familiei, deoarece, de foarte mult timp, îşi doreşte să ajungă din nou la Hiperbara, o terapie extrem de costisitoare, o şedinţă de 3 ore pe zi ridicându-se la 400 de lei, un minim de serie de care are nevoie tânăra fiind de 18 şedinţe, banii strânşi din donaţii acoperind jumătate din suma necesară.

În urma primei serii a acestui tratament, de anul trecut, se văd rezultatele, Alexandra este mult mai cooperantă, o pot duce de o mânuţă oriunde are nevoie, şi socializează ca un copil absolut normal. Mi-e drag că pot s-o duc, indiferent unde, să urce scările, să meargă la un spectacol… Le mulţumesc organizatorilor acestei acţiuni, şi în primul rând dlui primar Felix Borcean, un om cu suflet mare, care se implică în evenimente de acest gen şi ajută oamenii aflaţi în situaţii mai dificile sau mai delicate”, a mai spus mama Alexandrei.

Mădălina DOMAN