Nisip… aurifer la Caransebeș 


Tânăra sportivă Georgiana-Anastasia Copăceanu, de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeş, în vârstă de numai 13 ani, a participat, la sfârșitul lunii trecute, la prima ediţie a Concursului Naţional de Lupte pe Plajă pentru copii, care a avut loc la Mangalia. Georgiana a reuşit să se claseze pe locul I la categoria 50 de kilograme, după ce a câştigat cele patru meciuri cu sportivele din Craiova, Vaslui, Tg. Mureş și Târgoviște. Acesta a fost primul ei concurs de mare amploare şi de la care, iată, Georgiana s-a întors campioană națională, ceea ce reprezintă o premieră pentru municipiul Caransebeș.

Tânăra a fost pregătită bine, atât fizic, cât și tehnico-tactic, deoarece, în paralel, ea practică și judo-ul. Pentru viitor, Georgiana se va pregăti asiduu pentru a fi campioană în sală.

Să mai spunem că la această ediţie tânăra caransebeșeancă a câştigat toate meciurile, cu superioritate tehnică, niciuna dintre adversare nereușind să-i smulgă nici măcar un punct. Îi dorim Georgianei la cât mai multe medalii de aur! (Ș. Isac)