Muzeul caransebeşean, la ROMEXPO


Consiliul Județean Caraș-Severin va promova principalele atracții turistice ale județului la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, ce va avea loc în București, la ROMEXPO – Pavilionul B2, în perioada 15-18 noiembrie.

Vizitatorii standului vor fi întâmpinați de angajații Serviciului Promovare Turism care le vor pune la dispoziție o serie de materiale de promovare ce includ: harta turistică a județului Caraș-Severin, pliante care prezintă atracțiile turistice din Parcul Național Semenic-Cheile Carașului, Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, Parcul Natural Porțile de Fier și din zona Băile Herculane. De asemenea, pe perioada târgului vor fi distribuite cărți de vizită cu stick-uri USB ce conțin informații necesare turiștilor, precum unitățile de cazare și de alimentație publică din județ, dar și detalii cu privire la principalele evenimente culturale organizate anual.

Costumele populare tradiționale aflate în patrimoniul Muzeului Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș vor fi și ele promovate împreună cu produsele culinare recunoscute din Banatul Montan. (G. Luca)