Moşul celor 1.000 de pâini


Şi anul trecut, Moşul a poposit la Grădiniţa din Jupa. Ca de fiecare dată, copiii l-au aşteptat bine pregătiţi de către educatoarea Carmen Buţă. Moşul, pe numele lui adevărat Stelian Cornea, consilier local din partea PNL, a fost însoţit de părintele Ştefan Sârbu. „Sper că atât copiii, cât şi părinţii lor au fost mulţumiţi de rezultatele acestei acţiuni, şi aici trebuie să adaug că, de ani buni, mă costumez în Moş Crăciun şi vin la această Grădiniţă, şi le-am promis celor mici că am să continui până la adânci bătrâneţi, cât au să mă ţină picioarele, să le aduc cadouri”, a spus în încheiere Moşul.

Pe lângă acţiunea de la Grădiniţă, înainte de Sărbătoarea Crăciunului, consilierul Stelian Cornea a oferit cetăţenilor din cartierele Valea Cenchii, Gară, Şesu Roşu, Teiuş şi Jupa, 1.000 de pâini, pe care aceştia le-au putut lua gratuit din magazinele situate în aceste zone. În plus, consilierul local a mai dus la Cantina Socială a Primăriei municipiului Caransebeş pâine care a fost distribuită oamenilor cu situaţie materială modestă, care mănâncă acolo.

Stelian Cornea a ţinut să mulţumească familiei sale pentru sprijinul pe care i-l acordă, şi îndeosebi soţiei, care îl înţelege că, de cele mia multe ori, aleargă mai mult în folosul comunităţii decât pentru propriul interes.

Sonia BERGER