Micii gugulani, rezultate mari la Trofeul „Drobeta”


Sâmbătă, 25 aprilie, la Drobeta Turnu-Severin a avut loc ediţia a V-a a Concursului Naţional de Tenis de Masă şi Dans Sportiv. Singura reprezentantă a Banatului la tenis de masă a fost echipa de la Clubul Copiilor din municipiul Caransebeş, alcătuită din două familii – Rein şi Gavrilovici-Didraga. Remarcăm că din cei nouă elevi, trei sunt actuali campioni judeţeni, doi la gimnaziu şi unul la liceu.

Şi de data aceasta, Clubul Copiilor din Caransebeş, prin prestaţia elevilor de la Cercul de tenis de masă, coordonat de prof. Ioan Rein, s-a remarcat prin rezultatele foarte bune obţinute. Performanţa este cu atât mai mare cu cât la această ediţie au participat echipe de marcă, cum ar fi cele de la Palatul Copiilor din Cluj, dar şi de la Palatul Copiilor din Arad sau Giurgiu.

S-ar putea spune că „orăşelul” Caransebeş a făcut faţă cu brio marilor oraşe ca Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Târgu-Jiu, Slatina-Olt, Râmnicu Vâlcea, Arad şi, nu în ultimul rând, Cluj. Dar iată rezultatele obţinute de micuţii gugulani: locul I, cls. V-VI (fete), Lidia Gavrilovici (cls. a V-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”); locul II, cls. III-IV (fete), Heidy-Olimpia Rein (cls. a III-a, Liceul Tehnologic „Decebal”); locul II, cls. VII-VIII (fete), Ana Gavrilovici (cls. a VIII-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, ea fiind şi actuala campioană judeţeană la gimnaziu din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar la tenis de masă); locul II, cls. XI-XII (fete), Estera Gavrilovici (cls. a XI-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, triplă şi actuala campioană judeţeană la liceu din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar la tenis de masă); locul II, cls. VII-VIII (băieţi), David Gavrilovici (cls. a VII-a, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, el fiind şi actualul campion judeţean la gimnaziu din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar la tenis de masă); locul IV, cls. III-IV (fete), Oana-Estera Rein (cls. a III-a, Liceul Tehnologic „Decebal”).

Celor care au practicat sportul le va fi mai uşor să remarce şi să înţeleagă faptul că la unele dintre locurile doi s-au făcut anumite aranjamente „pro domo”. Dar, la urma-urmei, aceasta este situaţia…

Laurenţiu MIRON