Horoscop


Berbec

Capacitatea de concentrare este destul de scăzută în această perioadă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară, dar nu uitaţi că sunt destul de multe lucruri mai importante de făcut. Veţi primi nişte informaţii care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.

Taur

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută, însă nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. În cazul în care vi se va propune o colaborare, nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.

Gemeni

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este momentul să puneţi lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. E posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă spre sfârşitul intervalului.

Rac

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de niciun folos în această perioadă. S-ar putea să fiţi stresat din cauza unor probleme financiare.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte. N-ar fi exclus să aveţi ocazia de a vă implica într-un proiect care se va dovedi rentabil.

Fecioară

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele dv. pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Partenerul de viaţă este de acord cu majoritatea iniţiativelor dv.    

Balanţă

În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, conjunctura astrală vă favorizează. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, ci să fiţi ceva mai conciliant. Veţi primi nişte informaţii care vă vor ridica multe semne de întrebare, aşa că fiţi foarte atent cum le veţi folosi pentru a nu se întoarce împotriva dv.

Scorpion

Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să vă cumpăraţi un obiect mai scump, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Energia mentală atinge cote maxime în această perioadă, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii inspirate în unele probleme delicate.

Săgetător

Veţi fi agitat şi nu veţi avea tragere de inimă pentru a face ceva. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea probleme serioase în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca un coleg să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.  

Capricorn

Energia fizică va fi punctul dv. forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a intervalului, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură.

Vărsător

Un colaborator se poate împotrivi proiectelor dv. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Relaţia bună cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi deosebit de inspirate în viitorul apropiat.

Peşti

Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi undeva la sfârşitul săptămânii, pentru a vă încărca bateriile consumate în ultimele zile. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape că aţi uitat. Financiar, staţi foarte bine, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să aruncaţi cu banii pe fereastră.