Meci cu „tracţiune” 11×4 la Caransebeş


FC Caransebeş – CS Jiul Rovinari 4-1 (3-1)
Etapa a VI-a a Seriei a IV-a a celui de al treilea eşalon valoric a programat sâmbătă, 6 octombrie, pe stadionul din Balta Sărată, partida dintre FC Caransebeş şi Jiul Rovinari. A fost o partidă la discreţia gugulanilor, care prin jocul prestat, cu pase rapide şi din prima, au dat impresia că sunt la un antrenament deschis publicului. În prima repriză, defensiva Jiului Rovinari a fost la pământ, spre disperarea veteranului fundaş oltean Trofin. Elevii lui Liviu Achim au făcut legea prin acţiuni pe flancuri, iar la fazele fixe au aplicat scheme în care au lovit primii balonul. Golurile au venit firesc, şi dacă la pauză s-ar fi consemnat un scor fluviu, acest lucru nu ar fi mirat pe nimeni. Doar inspiraţia lui Turianu şi ratările lui Staicu, omul de gol al gugulanilor, care a fost ghinionistul partidei şi care ar fi meritat cel puţin o dublă, au făcut ca meciul să se termine doar cu acest rezultat.
Gugulanii au deschis scorul rapid, dintr-un corner de pe dreapta executat perfect de Liuba, iar Dubei a finalizat cu o lovitură de cap din 7 metri, în stânga portarului Turianu. Golul cu numărul doi al gazdelor a fost înscris în minutul 15, de Stancu, cu un şut de la 25 de metri, care s-a dus direct în vinclul porţii apărate de Turianu. Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 39, autorul golului, Scărlătescu, după o acţiune în viteză, în care a depăşit defensiva oaspete şi l-a lobat de la 12 metri pe Turianu, ieşit în întâmpinare.
Oaspeţii s-au consolat doar cu golul lui Fotescu, care a şutat imparabil, de la 12 metri, în vinclul din stânga portarului Cioloca.
În partea a doua a meciului am putut consemna o serie lungă de ratări care i-au aparţinut lui Staicu, între acestea şi o bară, în minutul 70, însă, în cele din urmă, atacantul gugulan s-a răzbunat pe ghinionul care l-a însoţit pe aproape întreaga repriză secundă şi a înscris în minutul 80, atunci când Vucea i-a pasat excelent, pe jos, la 6 metri, iar el a pus latul, învingându-l pentru ultima oară pe Turianu.
Mai multe amănunte referitoare la meci veţi putea găsi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea joi, 11 octombrie.