La Caransebeş, Mediul are viitorul asigurat


La Clubul Copiilor din Caransebeş, a avut loc, recent, cea de a XIII-a ediţie a Concursului Judeţean Prietenii Naturii”, la care au participat 30 de elevi de la Cercurile de profil ale Palatului Copiilor din Reşiţa şi ale Cluburilor din Caransebeş, Oraviţa şi Caraşova.

Din partea Clubului Copiilor Caransebeş, la acţiune au participat 13 concurenţi, îndrumaţi de profesorii Angela Lascu, Angela Tătucu şi Alexandra Gavrilă, provenind de la Cercurile de Ecoturism şi cel de Protecţia mediului.

Concursul s-a desfăşurat pe echipe şi individual şi a constat din două probe, una teoretică şi una practică, pe echipe. La proba practică, toate echipajele au fost răsplătite cu locul I. Rezultatele obţinute de concurenţii de la Clubul Copiilor Caransebeş sunt următoarele: La individual: Cercul de Ecoturism, profesor Angela Tătucu: Larisa Tomoioagă, clasa a VII-a B, locul I; Cristian Olariu, clasa a VII-a C, locul I; Valentin Olariu, clasa a VIII-a A, locul I; Liviu Cosoroabă, clasa a VII-a B, locul I; Ionuţ Dobrei, clasa a VII-a C, locul II; Cercul de Protecţia mediului, profesor Angela Lascu: Alexandra Ungureanu, clasa a VII-a B, locul I; Alexandra Covete, clasa a VII-a B, locul I; Marinela Panici, clasa a VII-a B, locul I; Andreea Budu, clasa a VII-a B, locul I; Oana Gaiţă, clasa a VII-a B, locul I; Mihaela Frăţilă, clasa a VII-a B, locul I; Andreea Stăncioni, clsasa a VII-a B, locul I.

Elevii provin de la Liceul Tehnologic Decebal” – Corp B, din Caransebeş. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii şi cupe.

Mădălina DOMAN