Horoscop


Berbec

Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener; acesta vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.

Taur

E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de partener. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau staţi acasă şi uitaţi-vă la un film. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.

Gemeni

Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică este înlocuită sau condimentată cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea începeţi să vă faceţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştintele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.

Leu

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face complimente şi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi.

Fecioară

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi. Sunteţi prins în mai multe proiecte care vă ţin izolat de familie.

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu vă deranjează, căci veţi avea ocazia să rezolvaţi şi o problemă personală. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv.

Scorpion 

Energia dv. va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Alături de partener veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.

Săgetător

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia dv., îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, v-aţi putea dori o schimbare de anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul din proiectele pe care vi l-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Priviţi cu mai multă încredere spre viitor!

Vărsător

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu este exclus să vă păcălească cineva.

Peşti

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. Nu este exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită. La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate.