Managerul spitalului din Caransebeş se scuză în faţa pacienţilor 1Managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, Adrian Cican, a susţinut recent o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut câteva precizări importante pentru pacienţii unităţii medicale. El a început prin a-şi care scuze pentru că, începând de miercuri, 22 ianuarie, este posibil să existe unele situaţii neplăcute în asigurarea unor servicii medicale, deoarece se lucrează la înfiinţarea Ambulatoriului integrat al spitalului, care va avea 19 cabinete, iar acum se reabilitează respectivele spaţii.
Este vorba despre trei cabinete medicale – Chirurgie, ORL şi Oftalmologie –, cabinete private, ale unor medici care au primit notificări în data de 14 ianuarie. Astfel, începând de miercuri, 22 ianuarie, tot ceea ce înseamnă adresabilitate faţă de aceste cabinete se va asigura prin intermediul Compartimentului Primiri-Urgenţe, care le va dirija către secţiile şi compartimentele de specialitate din cadrul spitalului. „În cazul în care va fi un aflux mare de pacienţi, ne cerem scuze, dar se va mări timpul de aşteptare la Compartimentul Primiri-Urgenţe, pentru că prioritate vor avea urgenţele, şi abia apoi serviciile medicale de ambulatoriu”, a spus Adrian Cican.
De asemenea, managerul spitalului a mai vorbit despre „măsurile dureroase pentru unii medici, dar sănătoase pentru pacient şi creşterea calităţii serviciilor medicale”, care urmează să fie luate. Vom reveni. (S. Berger)


Un gând despre “Managerul spitalului din Caransebeş se scuză în faţa pacienţilor

Comentariile sunt închise.