Luni, gazul se opreşte pe 16 străzi din CaransebeşCompania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Caransebeş, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 5 kilometri. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă şi este în valoare de circa 1,8 milioane de lei.
Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 7 octombrie, începând cu ora 8.30, pe următoarele 16 străzi: Nicolae Titulescu, Dumbravei, Pajiştei, Luncii, Florilor, Zăvoiului, Cernei, Zlagnei, Carboniferă Veche, Parângului, Nedeea, Balta Sarată, Ţarcului, Semenicului, Splaiul Sebeş şi Calea Severinului, am fost informaţi printr-un comunicat de presă al companiei.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.30.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat Dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări, se mai arată în comunicat. (M. Doman)