Femeile liberale, de Ziua Mondială a Luptei împotriva CanceruluiOrganizația Femeilor Liberale din Filiala PNL Caraș-Severin, împreună cu Asociația „Din inimă pentru inimă”, conduse de doamna Președinte Tudorița Nicula, au organizat sâmbătă, la Hotelul Cerna din stațiunea Băile Herculane, o întâlnire prilejuită de Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului.
Au fost dezbătute cazuri de vieți salvate și au fost propuse măsuri pentru extinderea prevenției şi a consultării periodice a specialiștilor, am fost informaţi de Viorel Başag, din cadrul Departamentului Comunicare al PNL.
La acţiune au participat invitați de la Organizația Tinerilor Liberali, de la Organizația Seniorilor Liberali, primarul orașului Băile Herculane, domnul Cristian Miclău, și domnul senator Ion Marcel Vela, președintele Filialei PNL Caraș-Severin.
Dragostea pentru viață, prevenția, optimismul și încrederea în lupta cu boala sunt condiții esențiale pentru victoria împotriva acestui flagel.
La sfârșitul acțiunii au fost lansate baloane roz în Parcul Vicol și s-a organizat un marș până la Primăria orașului, pentru conștientizarea luptei cu o boală ce poate fi învinsă. (G. Luca)