Liceul din Teregova… prevenitor


Reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, ai Jandarmeriei, precum şi din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin au efectuat o vizită la Liceul Tehnologic ,,Sf. Dimitrie” în localitatea Teregova, pentru prevenirea violenţei, dar şi a consumului de plante etnobotanice, în mediul şcolar.

Pe timpul întâlnirii, pe lângă subiectele vizate, s-a mai discutat şi despre delincvenţa juvenilă, absenteismul şcolar, dar şi sancţionarea faptelor antisociale. De asemenea, elevilor le-au fost prezentate detalii despre efectuarea apelurilor telefonice prin Serviciul de urgenţă 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, această acţiune, a treisprezecea de acest gen, s-a desfăşurat ca urmare a punerii în practică a unui ,,Program-Cadru de cooperare în domeniul prevenirii infracţionalităţii în învăţământul preuniversitar”, încheiat pentru anul şcolar în curs de către reprezentanţi din cadrul Poliţiei, Jandarmeriei, Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. (C. Senco)