Liberalii se pregătesc de alegerile din 2016


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Într-un comunicat de presă remis pe adresa redacției de Departamentul Comunicare din cadrul Organizației Caraș-Severin a Partidul Naţional Liberal, se arată că această formațiune politică este conștientă de importanța alegerilor locale din 2016 și consideră că în stabilirea candidaţilor de primar cel mai important factor este voinţa cetăţenilor. Tocmai de aceea, în perioada următoare, în prima etapă se vor demara  sondaje de opinie în localităţile urbane din Caraş-Severin.

La Caransebeş, Bocşa şi Anina vor candida pentru un nou mandat, pentru a-şi continua proiectele de dezvoltare, actualii primari Marcel Vela, Eugen Cismăneanţu şi Gheorghe Românu.

În urma propunerilor organizaţiilor municipale şi orăşeneşti, Comitetul Judeţean Executiv al PNL Caraş-Severin a propus spre validarea Consiliului Naţional următoarele candidaturi: la Reşiţa sondajele vor testa notorietatea potenţialilor candidaţi Viorel Başag, dr. Jaro Marșalic, Gheorghe Năsturel, Ioan Popa şi Daniel Surdu; în  Oţelu Roşu se va cere opinia cetăţenilor privind posibilii candidaţi Magda Lungu (fost viceprimar) şi Adrian Pădurean; pentru Oraviţa, potenţialii candidaţi sunt Ion Goga şi Ion Miloş; la Băile Herculane se va decide între Sebastian Cornian, Petrişor Golopenţa, Ion Mirică, Mariana Molnar şi Gheorghe Orza; Moldova Nouă va avea în 2016 ca şi candidat de primar din partea PNL pe tânărul om de afaceri Adrian Torma, se mai arată în comunicatul de presă.

Sonia BERGERadrian torma