Liberalii cărășeni se reorganizează


Vineri, 14 august, conducerea Organizației Caraş-Severin a Partidului Național Liberal a hotărât înlocuirea foştilor prim-vicepreşedinţi, ca urmare a aplicării prevederilor Statutului PNL cu privire la situaţia membrilor suspendaţi, respectiv excluşi din motive juridice. Astfel, au fost aleşi noii prim-vicepreşedinți ai filialei, aceștia fiind Iustina Turnea, consilier judeţean, şi omul de afaceri Ioan Nelu Popa, care din această lună vor face echipă cu prim-vicepreşedintele Ioan Cojocariu (foto), ales în anul 2014.

Totodată, au fost desemnaţi şi noii lideri zonali care vor coordona activitatea organizaţiilor locale. Pentru zona Bocşa au fost stabiliţi avocatul Cristian Gâfu şi primarul Bocşei, Eugen Cismăneanţu, pentru zona Băile Herculane profesorul Adrian Blidariu, iar pentru zona Reşiţa, Costi Cristoi a fost desemnat ca secretar zonal, se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției de la Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi conform Statutului PNL, conducerea Filialei PNL Caraş-Severin a trasat ca decizie politică imperativă, pentru  toţi consilierii judeţeni ai PNL, revocarea din funcţie a vicepreşedintelui Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni.

Pentru a clarifica orice neînţelegere legată de candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Bocşa, conducerea PNL Caraș-Severin îşi exprimă în continuare susţinerea pentru actualul primar Eugen  Cismăneanţu, se mai arată în comunicat.

Bianca METEȘ