Horoscop


Berbec

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par a-şi găsi rezolvările căutate. Conjunctura astrală vă favorizează, dându-vă posibilitatea de a vă implica în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, ceea ce vă permite să aflaţi informaţii diverse şi încă dintre cele mai utile. Cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura.  

Taur

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv., ceea ce vă determină să faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Se anunţă o perioadă favorabilă pe plan profesional, şi, dacă veţi şti să vă puneţi în evidenţă calităţile, o promovare e foarte posibilă.

Gemeni

Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine; veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă ştiţi să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, veţi fi în stare să-i convingeţi pe cei din jur să vă susţină.

Rac

Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber v-o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să faceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea de colaborări avantajoase.
Leu

În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, este o perioadă bună în această săptămână. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, să fiţi ceva mai conciliant. Veţi primi veşti care vă vor ridica multe semne de întrebare.

Fecioară

Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să vă cumpăraţi un obiect scump, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Drumurile sunt avantajoase pentru dv. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate.   

Balanţă

Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele din nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La serviciu, va fi agitaţie şi aţi putea primi noi sarcini.

Scorpion

Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o risipi în chestiuni minore, care nu vă ajută pe niciun plan. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi considerabil.

Săgetător

O cunoştinţă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme, dar ele vor fi de scurtă durată. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte. Ar fi bine să nu începeţi mai multe treburi deodată.

Capricorn

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi purta. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii. Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile şi sunteţi convins că puteţi depăşi orice obstacol.

Vărsător

Starea dv. generală nu va fi cea cu care i-aţi obişnuit pe cei din jur. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi nejustificat de mare pentru orice lucru pe care vreţi să-l realizaţi. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri cu colegii.

Peşti

În această perioadă sunteţi mai agitat decât de obicei, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă dă un plus de încredere în propriile forţe.