„Let’s do it!”-ul a adunat peste 500 de saci de gunoaie la Caransebeş


Aproximativ 300 de voluntari caransebeșeni de toate vârstele au participat sâmbătă, 15 septembrie, la campania de ecologizare „Let’s do it, România!”, prin care mai multe zone din municipiu au fost curăţate de gunoaie. S-a acționat în zonele Teiuș, Mănăstire, Pipirig, Aeroport și Valea Cenchii.

Am fost plăcut surprins să constat că extraordinar de mulți copii și adulți au venit la cea mai mare acțiune de acest gen din ultimii ani, din Caransebeș. Asta dovedește că oamenii devin tot mai implicați și sensibili la problemele de mediu. Eu, city-managerul Andrei Ungur și directorul Transal, Ovidiu Chimigeriu, însoțiți de câteva cadre inimoase de la Poliția Națională am venit în zona forajului din Valea Cenchii, traseu presărat cu numeroase depozite necontrolate de gunoaie. Am crezut că scăpăm ușor, dar, pe măsură ce ne-am afundat în pădure, am descoperit că nu e așa, la fel e și în celelalte zone. Din păcate, sunt oameni care nu înțeleg că natura trebuie respectată!”, a spus primarul Felix Borcean.

A fost o acțiune reușită, le mulțumesc celor ce ni s-au alăturat, elevi și profesori de la cele două colegii naționale, polițiști, pompieri, voluntari de la TMD și de la alte instituții”, a declarant și directorul Transal, Ovidiu Chimigeriu.

La final, de pe raza municipiului s-au strâns peste 500 de saci de gunoaie. (G. Luca)