La FC Caransebes a plecat Artimon, vine Rotariu!


Alin Artimon

Alin Artimon

 

Iosi

Iosi

Luni, 17 februarie, la ora 16, fostul internaţional Iosif Rotariu va sosi în municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului, pentru a prelua funcţia de antrenor principal la FC Caransebeş, în urma plecării lui Alin Artimon de la echipă.
În urma discuţiei purtate cu Alin Artimon, am înţeles că acesta a luat decizia de a renunţa la echipa gugulană în cursul zilei de joi, 13 februarie, urmând să comunice decizia sa întregului lot în cursul zilei de vineri, după disputarea meciului amical dintre FC Caransebeş şi UTA Bătrâna Doamnă. Din cauza unor probleme medicale, tehnicianul nu a fost prezent pe bancă la acest meci, dar a dorit să transmită câteva cuvinte prin intermediul ziarului „7 zile”. „Faptul că am absentat de la meci nu a avut nicio legătură cu decizia de a pleca de la Caransebeş, pe care, oricum, o luasem cu o zi înainte. Nu vreau să spun mai multe despre motivul acestei hotărâri. Cred că a fost unica soluţie pe care puteam să o găsesc în momentul de faţă, pentru Caransebeş şi pentru toată lumea. Am făcut naveta timp de 8 luni de la Timişoara la Caransebeş şi las echipa în fruntea clasamentului, la 7 puncte de principala sa urmăritoare. Sunt mândru de ceea ce am reuşit să realizez împreună cu jucătorii, cu primarul Marcel Vela şi cu finanţatorul secund al echipei, Dan Alexa. Sper ca lucrurile să meargă bine şi după plecarea mea, iar Caransebeşul să-şi realizeze obiectivul, pentru că obiectivul este al oraşului, nu al unei persoane anume. Cât despre mine, eu nu plec niciunde deocamdată, la nicio echipă, rămân la Timişoara”, ne-a declarat în exclusivitate Alin Artimon.
Referitor la acest subiect, primarul Marcel Vela a spus: „Îi mulţumesc profesorului Alin Artimon pentru ce a făcut în tur şi îi doresc mult succes lui Iosif Rotariu, care se va muta la Caransebeş pentru a fi mai aproape de echipă şi a promova în eşalonul superior, obiectivul echipei rămânând acelaşi”.

Sorin ROGOZ