La Caransebeş a început asfaltarea!


De câteva zile, pe Calea Severinului din municipiul Caransebeş a început reabilitarea drumului care străbate oraşul de la un capăt la altul, aici fiind decopertat stratul de asfalt vechi, în locul căruia s-a turnat unul nou.

Întârzierea demarării lucrărilor se datorează faptului că s-a aşteptat finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării, pentru a se evita spargerea de două ori a şoselei. „Asfaltarea va continua şi pe Calea Orşovei, astfel că de la intersecţia BCR şi până la ieşirea spre Bucureşti se va circula în acest an în condiţii excelente. Dacă vremea va permite, vom continua şi reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu. Lucrările de asfaltare sunt realizate din fondurile pe care le-am economisit din taxa de tranzit, încasată în perioada cât Centura de ocolire a fost închisă, iar autovehiculele de mare tonaj au distrus tronsonul Calea Severinului – Nicolae Bălcescu”, a spus primarul Marcel Vela.

Pentru a se evita aglomerările în trafic, administraţia locală face un apel către conducătorii auto aflaţi doar în tranzit să evite interiorul municipiului şi să circule doar pe Centura de ocolire a oraşului. (M. Doman)