La 69 de ani, Dan Paici din Caransebeş, veteranul maratoniştilor de pe MureşSâmbătă, 6 iulie, a avut loc Maratonul Arad – Pecica, întrecere organizată de Asociaţia Clubul West Sport Arad şi care a presupus parcurgerea unei distanţe de 33 de kilometri, cu caiacul, pe râul Mureş, şi care a adunat la start peste 70 de împătimiţi de aventură.
Din Caransebeş a participat Dan Paici, cunoscut şi sub numele de „Lupul Singuratic”, despre a cărui viaţă plină de peripeţii am mai relatat, acesta ţinând să-i aibă alături pe fiul său Cristian, în vârstă de 44 de ani, precum şi pe cei doi nepoţi, Vlad Paici, de 13 ani, şi Alex Marghescu, de 14 ani, fiecare cu caiacul său.
La cei 69 de ani ai săi, Dan Paici a fost cel mai în vârstă participant la Maratonul Arad – Pecica, el fiind urmat în această ierarhie de o doamnă care s-a aventurat pe apele râului la nu mai puţin decât… de 68 de ani, la polul opus situându-se un băieţel care a străbătut distanţa, însoţit în caiac, la doar 4 ani. (Foto: Adriana Paici, Cristian Paici)
Cosmin VLAD

Lasă un comentariu