Ion Mocioalcă a „spart gheaţa” la Gura Jgheabului


La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc inaugurarea Ştrandului din Oţelu Roşu, eveniment la care au luat parte numeroase oficialităţi, atât locale, cât şi de la nivel judeţean şi central. Printre cei prezenţi la baza de agrement modernizată de Gheorghe Albu s-au numărat deputatul Ion Mocioalcă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ionesie Ghiorghioni, secretarul de Stat Ciprian Dragomir, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Naţional, Gheorghe Ciobanu, deputat de Timiş, şi primarul Luca Mălăiescu.

Ion Mocioalcă şi primarul Luca Mălăiescu au spus că acesta este doar începutul unui proiect prin care „Gura Jgheabului” va deveni cea mai frumoasă bază de agrement din judeţ. Administratorul ştrandului, Gheorghe Albu, a confirmat că, în viitor, obiectivul, în care s-au investit 600.000 de lei (6 miliarde de lei vechi), se va transforma într-un Aquaparc, cu dotări ce vor stârni interesul tuturor cărăşenilor, nu numai pe cel al localnicilor.

După ce a vorbit celor prezenţi, deputatul Ion Mocioalcă a fost cel care a inaugurat bazinul de dimensiuni olimpice. Preşedintele social-democraţilor cărăşeni a sărit în apă, arătând că e într-o formă fizică excelentă, şi s-a răcorit câteva minute.

Baza de agreement de la „Gura Jgheabului” are două bazine, pentru adulţi şi copii, realizate la cele mai înalte standarde, 200 de şezlonguri, toalete şi vestiare curate, terenuri de tenis şi terasă unde se pot servi produse la grătar şi băuturi reci. Biletul de intrare pentru un adult costă 10 lei, preţ în care sunt incluse şezlongul şi măsuţa. Copiii până la 14 ani au acces gratuit.

Bianca METEŞ