Încă un test util pentru FC Caransebeş


fc caransebes
Metalurgistul Cugir – FC Caransebeş 3-2 (3-1)
După victoria din Cupa României, de miercuri, 13 august, obţinută în deplasare, 2-0 la Pandurii II Târgu Jiu, sâmbătă, 16 august, echipa gugulană a jucat încă un amical departe de casă, la Metalurgistul Cugir, o formaţie bună, solidă, cu bune rezultate în Liga a III-a. Antrenorul Sorin Bălu a început meciul cu jucătorii pe care i-a folosit mai puţin în celelalte întâlniri din această pauză competiţională, lucru care avea să se reflecte în rezultatul final al partidei.
Caransebeşenii au deschis scorul repede, prin Ologu, în minutul 12, pentru ca apoi, pe fondul unor greşeli în apărare şi nesincronizări între fundaşii centrali, gazdele să puncteze de trei ori prin Cârstean – minutul 19, Goronea – minutul 29, şi din nou Cârstean, în minutul 33. Scorul final a fost stabilit de Dârvaru, care, în minutul 74, a redus din hadicap pentru gugulani.
După minutul 60, tehnicianul caransebeşean a schimbat aproape întreaga garnitură, nou-intraţii în teren au reuşit să întoarcă jocul, să aibă o posesie mai bună, pe acest fond apărând şi ocaziile, irosite însă de Buşu, Dârvaru, Negoescu şi Săulescu.
FC Caransebeş a început în formula: Bujor, Muscă, Dicu, Barbu, Centea, Ganea, Artean, Lupu, Militaru (fotbalist aflat în probe), Himcinschi, Ologu; după minutul 60, Sorin Bălu i-a mai introdus în teren pe: Coca, Manea, Goşa, Buşu, Precup, Săulescu, Dârvaru, Negoescu şi Poiană.
Miercuri, 20 august, de la ora 20, gugulanii vor disputa, în nocturnă, returul partidei amicale cu Poli Timişoara, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”. Sâmbătă, 23 august, FC Caransebeş va juca returul cu Metalurgistul Cugir, pe teren propriu, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş. Întâlnirea se va disputa de la ora 11, cu acest prilej având loc şi prezentarea oficială a lotului.
Sorin ROGOZ