La volei, gugulanii au spart gheaţa


Sâmbătă, 25 octombrie, în etapa a III-a a Diviziei A1, Volei Club Banatul Caransebeş a întâlnit în deplasare pe Arcada Galaţi, formaţie aflată în mare suferinţă de puncte. Gugulanii s-au impus cu scorul de 3-2 la seturi, trecându-şi în cont prima victorie pe prima scenă a voleiului românesc, după înfrângerile cu Şimleu Silvaniei şi CSM Bucureşti.

Gazdele întâlnirii au câştigat primul set, iar caransebeşenii pe următoarele două, însă s-au văzut egalaţi, actul decisiv fiind adjudecat de elevii antrenorului Pavel Craia.

Am jucat bine în centru de această dată şi am recuperat destul de mult, ne-a mers şi preluarea. Mai mult, am avut şi o distribuţie foarte bună a paselor. Pe finalul celui de al patrulea set am făcut o schimbare inspirată, Lung în locul lui Borota, iar Lung a jucat foarte bine în decisiv”, a declarat după meci Pavel Craia.

În sfârşit, am spart gheaţa. După trei partide pe care le-am pierdut la mare luptă, cu 3-2, am reuşit prima victorie din acest sezon… Vor urma şi altele, cu siguranţă. Îi felicit pe băieţi şi pe antrenorul Craia, şi sper că prin victoria de la Galaţi am adus puţină bucurie iubitorilor sportului din Caransebeş”, ne-a spus Cristian Stepanescu, preşedintele clubului.

În etapa a IV-a, programă în 1 noiembrie, caransebeşenii vor juca în deplasare, la vicecampioana ACS Volei Municipal Zalău. (S. Rogoz)