Get Adobe Flash player

În 2019, la Caransebeş impozitele bat pasul pe loc

Deoarece la Caransebeş se află în dezbatere impozitele pentru anul viitor, primarul Felix Borcean a fost întrebat dacă administraţia locală ia în calcul o supraimpozitare a celor care nu-şi refac faţadele imobilelor în care locuiesc, iar edilul municipiului a declarat că s-a gândit la o asemenea soluţie, dar speră ca Primăria să dea tonul în această problemă.

Mi se pare incorect ca, în condiţiile în care noi nu suntem în regulă cu aceste faţade, să procedăm la astfel de supraimpozitări, şi, în momentul în care vom identifica toate aceste clădiri, vom face demersurile necesare pentru ca noi să fim exemplu, şi abia după aceea să luăm aceste măsuri coercitive pentru ceilalţi contribuabili, întreprinzători privaţi sau persoane fizice”, a precizat edilul.

Şi fiindcă în alte localităţi s-au mărit taxele, ca urmare a creşterii, în ultima perioadă, a salariilor, Felix Borcean a adăugat că impactul bugetar n-ar fi unul foarte mare dacă[ s-ar proceda la o astfel de majorare, aşa încât, anul viitor, la Caransebeş impozitele vor rămâne la nivelul celor din 2018. (B. Naum)

Traducere
Slovensky Med
Servicii deratizare Transal Urbis


Servicii Transal Urbis