Hoţii suferă de insomnie


Fii precaut! Hoţii nu dorm”, a fost mesajul transmis şi de lucrătorii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, care au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe, activitate din cadrul campaniei cu acelaşi nume iniţiate la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în colaborare cu Societatea de asigurări Groupama.

La acţiune au participat un număr de 10 lucrători de la Ordine publică, care au purtat discuţii cu cetăţenii pe tema prevenirii furturilor din locuinţe şi au înmânat un număr de 450 de pliante cu recomandări pentru siguranţa locuinţelor, atât în centrul municipiului, cât şi în cartierele Pipirig, Nord, Cazărmii, Racoviţei, Ţarinei şi Balta Sărată. De asemenea, au fost afişate, la loc vizibil şi în puncte obligatorii de trecere pentru cetăţeni, un număr de 8 afişe cu aceleaşi recomandări.

Locuitorii municipiului Caransebeş au fost astfel informaţi cu privire la modalităţile de protecţie a locuinţelor şi îndrumaţi să adopte o atitudine preventivă în diverse situaţii care le pot influenţa siguranţa propriei locuinţe, atitudine preventivă care are menirea să descurajeze potenţialii infractori.

Tiana MESNER