Horoscop


Berbec

Vă întâlniţi cu o cunoştinţă veche, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. În viaţa sentimentală deveniţi extrem de lucid şi renunţaţi la iluzii. Alegeţi acea persoană care corespunde criteriilor şi care răspunde sentimentelor dv., de la care vă  doriţi stabilitate şi fidelitate. Vă fac bine serile tihnite şi odihna, aşa că faceţi-vă un program recreativ împreună cu familia.

Taur

Relaţia sentimentală evoluează într-un climat stabil şi chiar peste aşteptări. Aveţi nevoie de tandreţe şi evitaţi pe cât posibil riscul unor tensiuni inutile. Prieteniile se dovedesc utile situaţiei sociale. Bucuraţi-vă de aceste relaţii, fără a arăta însă un interes material imediat. Pe plan professional, veţi avea o realizare la sfârşitul intervalului şi veţi primi aprecieri din partea colegilor şi şefilor.

Gemeni

Sunteţi mai hotărât ca oricând să vă lărgiţi orizonturile, deoarece vă simţiţi închis într-un mediu care nu vă mai stimulează. Circumstanţele vor veni în întâmpinarea dorinţei dv. şi va trebui să faceţi o alegere. Este o perioadă perfectă pentru a vă arăta afecţiunea faţă de partenerul de viaţă. Este posibil să primiţi nişte bani la care nu mai speraţi, dar care vă pică exact la ţanc.

Rac

Începeţi o perioadă problematică, pe plan familial. Este important să vă păstraţi sângele rece şi curajul, pentru a depăşi cu bine dificultăţile întâlnite. În viaţa socială, câştigaţi teren şi vă apropiaţi de scopul dv. Acceptaţi iniţiativele partenerului, pentru a trăi momente frumoase şi intense alături de el. Astrele vă sfătuiesc să renunţaţi la excesele culinare în această perioadă.

Leu

Apar oportunităţi de câştiguri băneşti. Dacă însă vi se fac propuneri dubioase, este mai bine să vă feriţi de orice implicare. Este o săptămână în care ar fi bine să nu adoptaţi poziţii rigide şi să daţi dovadă de mai multă toleranţă, pentru a vă bucura de un echilibru în relaţiile cu cei din jur. Aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din anturaj, aşa că încercaţi să-i abordaţi într-o manieră mai subtilă.

Fecioară

Un membru al familiei vă oferă ajutorul pentru a reuşi într-o problemă profesională sau financiară. Cu persoanele din jur sunteţi sincer, exprimându-vă părerea într-un mod care poate să rănească uşor. Este o perioadă în care va fi nevoie să luaţi unele decizii în privinţa banilor, mai ales că se apropie Sărbătorile de iarnă. Sunteţi fermecător în faţa persoanelor care vă interesează, însă fiţi mai selectivi.

Balanţă

Realizaţi unele proiecte interesante în compania prietenilor. O chestiune legată de o problemă financiară provoacă discuţii în familie. Situaţia necesită o soluţionare rapidă, altfel lucrurile pot să se agraveze. Vă daţi seama că cineva din trecutul amoros încă este profund ataşată de dv. Dacă însă nu aveţi nicio intenţie serioasă, este mai bine să păstraţi distanţa şi să nu răscoliţi răni vechi.

Scorpion

Nu lăsaţi micile probleme ale vieţii cotidiene să vă agaseze şi evitaţi discuţiile care vă enervează. Organizaţi-vă lucrurile acasă şi supravegheaţi activităţile celor din jur. Gustul independenţei nu reuşeşte decât cu greu să vă confere un oarecare echilibru în viaţa afectivă, din cauza activităţilor dv. numeroase. Este nevoie să vă îndepliniţi responsabilităţile în toate zonele în care activaţi.

Săgetator

În această săptămână acordaţi prioritate vieţii sentimentale şi sunteţi gata să faceţi orice efort pentru stabilitatea relaţiei. Sunteţi mai tandru, mai sensual, şi reuşiţi să atrageţi atenţia partenerului. Rezultatele sunt cele sperate. Relaţiile cu colegii sunt tensionate şi vă va fi greu să faceţi faţă discuţiilor şi tensiunilor de la locul de muncă. În schimb, vă merge minunat pe plan afectiv şi financiar.

Capricorn

În această perioadă sunteţi bine-dispus şi deschis cu cei din jur. Este indicat să nu acordaţi încredere chiar oricui, altfel riscaţi să fiţi dezamăgit şi singura reacţie va fi să vă închideţi în dv. înşivă. Persoanele apropiate au nevoie de prezenţa dv., însă nu dispuneţi de suficient timp pentru a vă ocupa de ele. Dacă sunteţi foarte obosit, rezervaţi-vă mai multe ore pentru odihnă şi evitaţi excesele culinare.

Vărsător

Dacă trebuie să luaţi unele decizii, abţineţi-vă de la reacţii exagerate, care vă pot face rău. Luaţi hotărârea în cauză după ce v-aţi gândit bine şi fiţi obiectiv în faţa evenimentelor care au loc. Apreciaţi mai mult ca oricând locul de muncă în care activaţi. Încercaţi să organizaţi un week-end deosebit, şi veţi vedea că partenerul va fi încântat de iniţiativa dv. şi veţi reuşi astfel să schimbaţi rutina zilnică cu un moment frumos.

Peşti

La locul de muncă întâmpinaţi probleme delicate, pe care veţi reuşi să le depăşiţi dacă aveţi răbdare şi dacă sunteţi o persoană hotărâtă. Mare atenţie la bani în această perioadă! Manierele elegante şi pline de curtoazie ale unei persoane din anturaj nu vă lasă indiferent şi începeţi să vă imaginaţi tot felul de scenarii seducătoare. Coborâţi cu picioarele pe pământ, dacă nu vre