Un vis împlinit, într-o lume a frumuseţii


Duminică, 7 februarie, într-un elegant şi modern salon de cosmetică  şi remodelare corporală situat pe Str. Libertăţii din Oţelu Roşu a avut loc o aniversare restrânsă, între prietene, evenimentul fiind prilejuit de sărbătorirea unui an de când prima clientă a călcat pragul Salonului Diva B&G.

„Viaţa e continuă căutare pentru fiecare dintre noi, căutăm drumul, ne căutăm fericirea, nu numai a noastră, ci şi a celor de lângă noi, pe tot parcursul vieţii. Câteodată este foarte greu, sau este nevoie de o încurajare care să poată face anumite lucruri să se întâmple. Într-un astfel de moment de căutare al vieţii mele s-a născut ideea de a face ce îmi place, de a fi fericită şi de a împărtăşi cu ceilalţi fericirea şi priceperea mea, de a-mi împlini un vis. Un vis în care credeam, un vis pentru realizarea căruia am fost susţinută de persoane dragi mie şi ştiam că, dacă voi pune pasiune şi pricepere, voi fi susţinută de fiecare dintre clientele mele. Doar aşa se nasc lucrurile importante, lucrurile măreţe, pe care le facem sau le experimentăm măcar o dată în viaţă”, le-a spus Geta Românu, administratorul salonului, abia stăpânindu-şi emoţiile, clientelor care, între timp, i-au devenit prietene, cu ocazia acestei aniversări de suflet.

După ce emoţiile s-au mai domolit, am stat de vorbă la o cafea cu cea care a avut curajul să-şi ia viaţa în propriile mâini şi să rişte, în condiţiile economiei de piaţă de azi, o afacere pe cont propriu. „7 februarie 2015 e ziua în care a prins viaţă visul meu, Salonul Diva B&G, o zi foarte specială pentru mine. Primele mele cliente au fost persoane care credeau în mine, dar care, după ce au trecut pragul salonului, au fost fericite şi mulţumite. Această mulţumire au împărtăşit-o prietenelor lor. Au existat momente în care, uneori, îmi treceau pragul cliente oarecum neîncrezătoare, dar întotdeauna am reuşit să le fac să părăsească salonul fericite, mulţumite şi dornice să revină aici. Din astfel de momente s-a clădit încrederea mea şi visul a crescut, aşa cum, pe tot parcursul anului, şi eu am crescut profesional, am experimentat împreună proceduri de cosmetică şi remodelare corporală noi, am achiziţionat aparatură nouă şi, nu în ultimul rând, m-am bucurat de faptul că susţinătoarele visului meu de ieri sunt astăzi clientele mele”, a adăugat Geta Românu.

Mădălina DOMAN