Horoscop


Berbec

Sunteţi în criză de timp pentru că un proiect pe care trebuia să-l finalizaţi nu este gata încă. Va trebui să mobilizaţi întreg colectivul. Vă propuneţi să vă realizaţi ambiţiile profesionale şi sociale. Vă va mai rămâne puţin timp pentru viaţa personală şi persoanele dragi vă vor reproşa acest lucru. Este recomandat să vă lărgiţi centrele de interes, în loc să vă concentraţi asupra unuia singur.

Taur

Vă bucuraţi de mai multe reuşite în plan profesional, şi acest lucru se va resimţi şi în bugetul familiei. Cu această ocazie veţi putea achita o parte din datoriile pe care le-aţi acumulat în ultima perioadă. Influenţele astrale sunt favorabile căminului, deci în această perioadă reuşiţi să vă consolidaţi relaţia cu partenerul. Vă puteţi mări veniturile dacă ştiţi când trebuie să vă asumaţi riscuri şi când nu.

Gemeni

Aţi vrea să faceţi câteva schimbări în casă, cumpărând ceva, dar nu prea ştiţi de unde să începeţi, mai ales că nu prea dispuneţi de bani pentru noi achiziţii. Apar unele neînţelegeri în familie. Cu diplomaţie şi cu puţin simţ de conciliere, totul se va aranja. În viaţa de cuplu, cel mai bine pentru dv. este să-l lăsaţi pe partener să ia deciziile în cămin. Astfel, lucrurile se vor aranja bine pentru toată lumea.

Rac

Aşteptaţi cu nerăbdare acest final de săptămână, pentru că aţi programat câteva zile pe care să le dedicaţi familiei. Nu vă neglijaţi totuşi atribuţiile de serviciu. Situaţia financiară ar trebui să se îmbunătăţească. Este important să rezistaţi tentaţiilor costisitoare. Sunteţi susţinut de prieteni fideli, pe care îi cunoaşteţi de multă vreme şi care ştiu să vă sfătuiască în mod util şi realist.

Leu

Treceţi printr-o perioadă solicitantă la locul de muncă. Vi se dau noi sarcini şi va trebui să vă organizaţi exemplar pentru a le face faţă cu bine. Vă este destul de greu să vă înţelegeţi cu persoanele apropiate, deoarece consideraţi că acestea vă umbresc, într-un fel. Acest comportament va duce la neînţelegeri destul de serioase. Veţi avea însă o reuşită pe plan financiar, ceea ce va mai îndulci situaţia.

Fecioară

Vă simţiţi neglijat de persoana iubită şi în ultima perioadă aţi fost cam prost dispus din acest motiv. Dacă vreţi să reaprindeţi pasiunea, aţi putea lua chiar dv. Iniţiativa. Dacă aţi avut neplăceri la locul de muncă, aveţi ocazia să vă împăcaţi cu colegii, arătându-vă mai amabil. Căutaţi metode de lucru mai puţin stresante. Dacă aveţi unele datorii, ar fi bine să vi le achitaţi cât mai repede.

Balanţă

Persoanele dragi din jurul dv. vă solicită la maximum. Fiecare vrea să petreacă tot mai mult timp în compania dv. şi profită de tot felul de ocazii pentru a vă fi aproape. Dacă vă aflaţi într-un loc străin, la care trebuie să vă adaptaţi în viitor, este nevoie să învăţaţi noi reguli. În viaţa de cuplu depuneţi mari eforturi pentru a face o schimbare majoră, iar partenerul vă sprijină orice iniţiativă.

Scorpion

Treceţi printr-o perioadă destul de confuză şi nu vă puteţi baza pe ajutorul partenerului, pentru că şi el are multe probleme. Ar fi bine totuşi să nu vă avântaţi să luaţi decizii importante. Viaţa familială vă aduce multe bucurii. Sunteţi în centrul atenţiei şi primiţi dragostea persoanelor dragi. În viaţa socială, însă, relaţiile cu ceilalţi sunt aducătoare de critici, comportamente agresive şi cuvinte usturătoare.

Săgetător

În ultima perioadă aţi fost cam absent şi aţi tratat totul cu superficialitate. Nu v-aţi dat interesul în nici un domeniu, iar consecinţele se vor vedea. Dacă vă căutaţi o sursă suplimentară de venit, nu vă descurajaţi, vor apărea ocazii şi veţi găsi ceva, însă cu condiţia să vă adaptaţi la împrejurări. Pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi, încercaţi să fiţi răbdător, abil, curajos şi tenace.

Capricorn

Reuşita pe plan profesional nu vă mulţumeşte pe deplin. Simţiţi în continuare că lipseşte ceva din viaţa dv. şi poate fi vorba chiar de problemele financiare din ultimul timp. Vă simţiţi bine în propria piele şi relaţia cu partenerul de viaţă este şi ea mai armonioasă, mai ales după tensiunile din ultimele zile. Reuşiţi să-i faceţi pe cei din jur să privească situaţia cu optimism, chiar dacă există şi greutăţi.

Vărsător

Sunteţi foarte creativ şi veniţi cu idei bune, care vor fi apreciate de superiorii direcţi. În aceste condiţii, va fi foarte posibil să stârniţi invidie printre colegii cu care lucraţi. Nu sunteţi dispus să suportaţi niciun fel de autoritate în această perioadă. Chiar dacă acţionaţi după bunul plac, nu înseamnă însă că va fi o alegere corectă. Ar fi bine să vă detaşaţi puţin de situaţie şi să încercaţi să priviţi problema imparţial.

Peşti

Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă delicată. Este posibil să se fi instalat monotonia sau ca o a treia persoană să-şi facă simţită influenţa asupra unuia dintre voi. Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai complicată. Recurgeţi la minciuni, însă acest lucru vă poate aduce numai neplăceri. În domeniul profesional aveţi posibilitatea să vă faceţi remarcat şi chiar să avansaţi pe scara ierarhică.