Etapă finală la Hidroelectrica


Luni, 9 aprilie, în Sala de şedinţe a societății Hidroelectrica, Sucursala Caransebeş, au fost prezentate concluziile Proiectului „Formarea şi perfecţionarea personalului societăţii, în conformitate cu Strategia de Dezvoltare a Resurselor Umane, bazată pe principiile îmbunătăţirii continue a întregii activităţi, în scopul creşterii capacităţii de adaptare a societăţii la mediul economic în schimbare”. Prezentarea a însemnat etapa finală a proiectului, a cărui valoare totală se ridică la 1,5 milioane de lei, el fiind susținut din fonduri europene, din care contribuţia proprie s-a ridicat la 600.000 de lei. Durata de implementare a proiectului de formare şi perfecţionare a personalului a fost de 21 de luni.

Această ultimă etapă a fost prezentată în toate cele 13 sucursale Hidroelectrica din ţară. Astfel, la nivel naţional, 120 de salariaţi au fost sensibilizaţi, 45 de angajaţi s-au specializat în îmbunătăţire procese, alți 15 au primit abilități în funcția de manager strategie de lucru. La nivelul societății Hidroelectrica, 1005 salariaţi, reprezentând 17 la sută din personalul firmei, au beneficiat de un program de conştientizare, iar până în 2014 vor fi instruiţi 90 la sută dintre angajaţi, folosind personal propriu, format din cadrul proiectului.

În cadrul Sucursalei Caransebeş au fost instruiţi 43 de angajaţi, selectaţi pe baza performanţelor în muncă. (T. Mesner)