Horoscop


Berbec

În această perioadă, interesul dv. va fi captat de tot ce ţine de divertisment. Relaţia cu partenerul s-ar putea consolida, cu condiţia să vă stăpâniţi pornirile critice. Nişte datorii vor trebui plătite, ceea ce vă va crea un deficit bugetar. La serviciu se vor înregistra schimbări, care însă se vor dovedi în avantajul dv. Aveţi o propunere de colaborare la începutul săptămânii viitoare.

Taur

În familie pot să apară probleme pe care va trebui să le rezolvaţi de unul singur. Este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu o situaţie dificilă sau să-şi arate nemulţumirea faţă de dv. Ar fi bines să vă însuşiţi criticile fără a face niciun fel de comentarii. Dacă plănuiţi schimbări în cămin, aţi putea demara un astfel de proiect, cu condiţia să daţi dovadă de răbdare şi să vă consultaţi cu partenerul.

Gemeni

Este momentul să vă mai îndreptaţi atenţia şi asupra propriei dv. personae. Vă puteţi ocupa mai mult de aspectul dv. exterior, deoarece, cu siguranţă, veţi găsi sumele necesare, chiar dacă aveţi o mulţime de alte cheltuieli. Aţi putea să vă treceţi în program, după serviciu, cât mai multe întâlniri cu prietenii; discuţiile cu aceştia v-ar putea face să înţelegeţi mai bine cauza unor neîmpliniri trecute.

Rac

Se pare că va fi agitaţie mare la dv. acasă. E posibil ca un membru din familie să aibă o problemă de sănătate sau legată de serviciu. În cazul în care doriţi să faceţi unele cheltuieli, va trebui să fiţi cât se poate de prudent. Prietenii vă vor călca pragul mai des decât în mod obişnuit, cu invitaţie sau fără, ceea ce, după un anumit moment, s-ar putea să-l agaseze pe partenerul de viaţă.

Leu

Mai energic, dar şi mai impulsiv decât în mod obişnuit, vă veţi confrunta cu o serie de situaţii delicate în plan profesional. Le veţi face faţă cu bine, ceea ce v-ar putea aduce aprecieri din partea superiorilor ierarhici. O sumă de bani vă va intra în buzunar, însă numai după multă zbatere şi alergătură. În relaţia cu persoana iubită pot să apară unele tensiuni spre sfârşitul intervalului.

Fecioară

Sunteţi mai deschis spre comunicare, mai optimist şi mai relaxat, de aceea compania dv. este foarte preţuită. O surpriză veţi avea chiar de la începutul intervalului, când vă veţi întâni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Relaţia cu partenerul de viaţă evoluează excelent, iar acest lucru poate face ca nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum vor fi date definitiv uitării.

Balanţă

Dorinţa dv. de mai multă stabilitate materială, socială şi sentimentală va fi în această perioadă mai mare decât de obicei. Această dorinţă vă va fi satisfăcută datorită unor realizări ce se profilează pentru a doua jumătate a intervalului. Veţi primi sau veţi câştiga o sumă de bani. Relaţia cu partenerul de viaţă s-ar putea deteriora, dacă nu vă controlaţi gelozia şi înclinaţia spre critică.

Scorpion

N-ar strica să vă preocupaţi mai mult de propria sănătate, pe care aţi cam neglijat-o. Există posibilitatea de a vă îmbunătăţi starea generală în urma reuniuni la care veţi lua parte. Cu această ocazie, aţi putea face şi o cucerire, pe care însă veţi dori să o ţineţi secretă cel puţin pentru un timp. Proiectele pe care le aveţi în vedere nu pot fi demarate încă şi de aceea nu e cazul să le faceţi publice.

Săgetator

Şansa este în continuare de partea dv., ceea ce vă va da posibilitatea să vă lansaţi, dar şi să finalizaţi proiecte îndrăzneţe. Colegii vă susţin în tot ceea ce faceţi, iar sfaturile şefilor vă scutesc de eventualele necazuri. În plan sentimental, pot să apară unele mici probleme, care vor trece de la sine. La serviciu s-ar putea să primiţi noi sarcini, a căror complexitate vă va arăta unde vă situaţi, exact, în ochii şefilor.

Capricorn

Deşi entuziasmul nu vă părăseşte nicio clipă, energia fizică este mult sub cota cu care v-aţi obişnuit. De fapt, acest lucru nu constituie un motiv de îngrijorare, ci este doar un semn că poate aţi muncit prea mult în ultimul timp şi aveţi nevoie de odihnă. În plan profesional, veţi avea de făcut faţă unor situaţii inedite şi de aceea ar trebui să vă canalizaţi atenţia spre acest domeniu.

Vărsător

Planurile dv. mai vechi legate de casă ar putea începe să prindă contur. Nu trebuie să vă pripiţi, luaţi deciziile fără grabă, şi, eventual, sfătuiţi-vă cu partenerul de viaţă. Starea de agitaţie şi nesiguranţă prin care veţi trece v-ar putea face să abandonaţi un proiect pe care l-aţi început de curând. În plan profesional, vi se vor pune tot felul de piedici în calea sarcinilor pe care încercaţi să le realizaţi.


Peşti

Vă confruntaţi cu tot felul de probleme, pentru care, cel puţin deocamdată, nu puteţi găsi soluţii. Treburile pe care le aveţi de rezolvat necesită o minte limpede, aşa încât aţi face bine să nu vă lăsaţi furat de chestiuni nesemnificative. Cineva vă va face o propunere la care ar trebui să vă gândiţi poate serios. Pe plan professional, ar fi bine să fiţi vigilent şi să nu acordaţi încredere oricui.