Horoscop


Berbec

Comunicarea cu persoana iubită evoluează armonios. Veţi avea posibilitatea să petreceţi împreună clipe plăcute, dar n-ar fi exclus să reîntâlniţi o cunoştinţă din trecut. Starea dv. generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface, chiar dacă vor veni cu oarecare întârziere.

Taur

În această săptămână, gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. La serviciu veţi avea o mulţime de situaţii de rezolvat, iar inspiraţia vă va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu colegii va fi ceva mai puţin comodă. Un membru al familiei ar putea avea mici probleme la locul de muncă, dar nu e nimic alarmant, dacă sunteţi alături de el.

Gemeni

Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi mai conciliant. În familie veţi traversa o perioadă deosebit de agitată. Pe cât posibil, evitaţi să vă aventuraţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize neplăcute. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior.

Rac

Este posibil ca partenerul să aibă o realizare de care vă veţi bucura mult. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni, dar şi de un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv. Spre sfârşitul intervalului totul va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătatea dv., altfel anumite chestiuni minore s-ar putea croniciza.

Leu

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri în familie şi nu numai. În plan financiar, însă, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Vi se vor face complimente. Starea dv. generală nu este foarte bună, dar, din fericire, colegii vă vor fi alături.

Fecioară

În această săptămână va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei activităţi pe care nu aţi terminat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Dacă aveţi de dat un examen, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

Balanţă

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal vă va face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Aţi putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a vă consolida relaţia de cuplu.

Scorpion

Din din punct de vedere intelectual aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea probleme. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă bârfească, însă calităţile dv. vor fi apreciate la justa valoare, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

Săgetator

Sunteţi mai optimist, mai încrezător, şi în felul acesta reuşiţi să influenţaţi şi evenimentele la locul de muncă. În relaţia cu partenerul de viaţă vor exista diverse controverse pe teme financiare, însă fără finalitate. În weekend, vă bucuraţi de linişte şi confort, ceea ce vă va permite să vă ocupaţi de o mulţime de sarcini pe care le-aţi tot amânat.

Capricorn

Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită. Vă simţiţi însă lipsit de forţă şi ar trebui să nu vă implicaţi în multe activităţi fizice. Se vor ivi unele surprize în ceea ce priveşte situaţia materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate se va ivi ocazia unei investiţii.

Vărsător

Iniţiativele dv. vor putea fi duse la bun sfârşit graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aţi rezolvat cu brio toate sarcinile, în schimb cea cu partenerul de viaţă merge excelent, deoarece vă completaţi unul pe altul, bazându-vă pe o comunicare mai armonioasă ca oricând.

Peşti

N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă neplăceri şi nu prea sunteţi capabil să o sprijiniţi, din cauza faptului ca sunteţi şi dv. agitat. Încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi, mai ales, nu vă implicaţi în mai multe activităţi deodată. Sunteţi hotărât să vă puneţi în practică toate proiectele, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie.