HoroscopBerbec
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. Ar putea apărea unele discuţii legate de bani, dar intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Nu vă lăsaţi descurajat în plan profesional!
Taur
S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu vadă cu ochi buni intenţia dv. de a demara noi activităţi. Încercaţi să fiţi mai realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii de orice natură. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată şi, dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi probleme de sănătate. Fiţi atent pe ce cheltuiţi banii.
Gemeni
Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele dv. mai vechi. Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă satisface unele capricii. N-ar fi exclus nici ca un membru al familiei să aibă nevoie de ajutor într-o problemă delicată. În această perioadă, partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.
Rac
Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli. Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor şi al colegilor.
Leu
Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce demonstrează că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.
Fecioară
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă, şi totul va fi în regulă. Ar fi bine să nu alergaţi după profituri imediate.
Balanţă
Încercaţi să vă rezolvaţi problemele importante la începutul intervalului, când aveţi mai multă energie. În week-end, dorinţa dv. de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită. Acordaţi mai multă atenţie detaliilor! Vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan profesional şi sunteţi nevoit să luaţi o decizie urgentă şi importantă.
Scorpion
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Ar fi bine pentru dv. să nu vă pripiţi şi să ţineţi cont de sfaturile unui prieten. S-ar putea să începeţi o colaborare, dar nu e indicat să semnaţi un cec în alb. Este posibil ca partenerul de viaţă să se supere dacă nu îl consultaţi. Puteţi fi optimist, până la urmă totul va curge în favoarea dv.
Săgetător
Pe plan profesional, calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună şefilor. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine fără rezerve. În cămin sunt multe de făcut, aşa că e timpul să luaţi în sfârşit taurul de coarne. Persoana iubită vă sprijină, cu condiţia să-i comunicaţi intenţiile dv.
Capricorn
În această perioadă, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi cu colaboratorii, va fi tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi.
Vărsător
Dacă doriţi să vă impuneţi punctele de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţiile şi altă dată. Cineva din anturajul apropiat vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune mai delicată. Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare.
Peşti
În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, ar fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără niciun rezultat. Situaţia financiară nu vă va ridica probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan.