Horoscop


Berbec

Propunerile de colaborare pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Activităţile intelectuale vă vor favoriza, căci vă vor permite să vă puneţi în evidenţă spiritul practic şi capacitatea de sinteză. Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii.

Taur

Un membru al familiei ar putea interveni în relaţia dv. cu partenerul de viaţă, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va binedispune. Deplasările nu vor lipsi în această săptămână, dar vă vor da ocazia să rezolvaţi o problemă importantă.  

Gemeni

În plan financiar, puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă va face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat. Activităţile sociale vă vor avantaja, căci vă vor da posibilitatea să faceţi cunoaşteţi persoane interesante.

Rac

Săptămâna se anunţă deosebit de favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu persona iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. Un coleg va încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt, mai ales dacă are dreptate. Chiar dacă vă simţiţi în formă, un pic de odihnă nu strică.

Leu

În relaţia de cuplu, sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, deoarece este posibil să faceţi greşeli cu repercusiuni majore. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. Primiţi o sumă destul de mare de bani dintr-o colaborare mai veche.

Fecioară

Nevoia de dialog, de comunicare, va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de un prieten, căci este posibil ca aceasta să se confrunte cu o problemă de sănătate. La serviciu, încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant! S-ar putea să primiţi o veste neplăcută de la şeful dv.

Balanţă

La începutul intervalului vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Puteţi avea însă mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Şi pe plan financiar totul este în regulă.

Scorpion

Vă aşteaptă o perioadă bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele în acest domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de mai mare anvergură. Dacă aveţi de gând să faceţi planuri pentru petrecerea timpului liber, prietenii vă vor susţine această iniţiativă.

Săgetător

Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colegii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care vă pândesc orice slăbiciune. Acordaţi mai mult timp odihnei, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Capricorn

Vă veţi agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, şi nu vă va mai rămâne timp pentru relaxare. În schimb, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa afectivă. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Spre sfârşitul intervalului, veţi primi o informaţie interesantă.

Vărsător

Starea generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitaţie ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu ceva probleme financiare, ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătăţirii confortului vor fi eficiente. Aveţi iniţiative inspirate.

Peşti

Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dv. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă dea ocazia să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. O bună parte din timpul liber vi-l veţi petrece în compania prietenilor. Colaborările nu sunt indicate, aşa că ar fi mai bine să faceţi totul singur. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi.