Administraţia caransebeşeană pune piciorul în prag la „C.D. Loga”Chiar dacă elevii sunt în vacanţa de vară, la Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş lucrările la faţada clădirii continuă.
Vorbind despre acest subiect într-o recentă conferinţă de presă, primarul Felix Borcean a afirmat că exteriorul imobilului prezintă încă unele imperfecţiuni, iar constructorul încearcă să amâne termenul de finalizare a acestor lucrări.
„Ultima dată am refuzat să mai facem o astfel de prelungire, prin urmare pe la mijlocul lunii august ar trebui ca lucrările să fie finalizate, altfel au să se aplice penalităţi. Nu mai suntem de acord cu tărăgănarea, cu tot felul de pretexte, de motive pe care le tot invocă constructorul, dirigintele de şantier şi toţi cei care mişună în jurul acestei afaceri. Trebuie să dovedim fermitate, fiindcă, până la urmă, noi suntem cu banii la zi, plăţile au fost achitate integral şi cred că avem chiar şi un avans în momentul de faţă, aşa că nu mi se par justificate toate aceste cereri de întârziere, de amânare”, a spus edilul municipiului. (Foto: Doru Bălăşoiu)
Bianca METEŞ