HoroscopBerbec
Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite, în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile.
Taur
În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii ierarhici vă apreciază iniţiativele, chiar dacă nu întotdeauna se vede acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni.
Gemeni
Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dv., căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor aprecia calităţile dv. mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi afla o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi o recompensă, semn că şi şefii vă apreciază.
Rac
Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi finaliza o iniţiativă care vă va aduce o satisfacţie nesperată. Dacă aveţi ceva de dus la bun sfârşit, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur, chiar dacă eficienţa dv. intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice.
Leu
În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, ar fi bine să mai amânaţi acest lucru, mai ales că nu staţi prea bine cu banii. În relația cu superiorii ierarhici vor fi unele discuţii, dar ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi certurile şi să fiţi ceva mai conciliant. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.
Fecioară
Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să petreceţi mai mult timp în sânul familiei. Încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai eficient.
Balanţă
Veţi avea parte de o pe săptămână încărcată, căci sunt o mulţime de activităţi în agendă, şi toate trecute la priorităţi, ceea ce vă face să vă simţiţi pur şi simplu copleşit. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O cunoştinţă sau un prieten îşi vor arăta disponibilitatea de a vă da o mână de ajutor, extrem de binevenită.
Scorpion
Este foarte posibil să vă angajaţi într-o iniţiativă pe care veţi dori să o ţineţi departe de ochii cunoştinţelor. Procedaţi cu maximă prudenţă, căci în orice clipă v-aţi putea da de gol. Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o reuşită care vă va permite să vă faceţi planuri de viitor. Tot ce ţine de relaţiile sociale vă va favoriza, indiferent că este vorba de colegi sau prieteni, cu condiţia să nu cedaţi primului impuls.
Săgetător
Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea persoanei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acte, va trebui să fiţi cât se poate de atent. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.
Capricorn
Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc, deoarece există pericolul să suferiţi un mic accident. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii.
Vărsător
O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte. Spre sfârşitul intervalului vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.
Peşti
Starea dv. generală nu va fi cea cu care i-aţi obişnuit pe cei din jur în ultimul timp. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare, pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri.