HoroscopBerbec
Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.
Taur
Vă aşteaptă o săptămână bună, căci se va dovedi că aveţi o intuiţie deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită neaşteptată vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care intenționați să faceţi o investiţie. Pe plan sentimental, totul decurge normal.
Gemeni
O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va da încredere în viitor. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. Dacă aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în actualitate. Nu trebuie să vă temeţi de lipsa banilor, căci veştile vor fi încurajatoare. Relaţiile cu familia sunt excelente.
Rac
În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii vă vor fi alături, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul colegilor. Ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată săptămâna. În tot ceea ce întreprindeți, ţineți cont şi de părerile partenerului.
Leu
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu atitudinea dv. autoritară. Cineva căruia nu-i sunteţi foarte simpatic încearcă să vă bruieze iniţiativele, dar lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi dv. Fiţi atent la sănătate, deoarece ar putea să apară neplăceri. Se anunţă o perioadă deosebită, cel puţin pe plan sentimental.
Fecioară
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm și răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat, ci încercaţi să mai trageţi de timp sau să vă sfătuiţi cu partenerul.
Balanţă
Nu sunteţi nici pe departe în forma dv. cea mai bună, aşa că faceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aşteptaţi prea mult de la partenerul de viaţă. Dacă aţi fi ceva mai realist, ar fi mai bine pentru toată lumea. Încercați, atât cât e posibil, să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu prietenii.
Scorpion
Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să depuneţi un efort suplimentar, nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură iniţiativele. Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.
Săgetător
Veţi munci mai mult decât de obicei şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată în această perioadă. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, în acest context problemele putându-se agrava.
Capricorn
Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar, cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la locul de muncă, dar pe dv. nu vă vor afecta în niciun fel. O cunoștință mai veche v-ar putea face o ofertă care să vă tenteze, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Partenerul de viață vă sprijină necondiționat.
Vărsător
Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci partenerul vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare, însă nu trebuie să vă aşteptaţi la un câştig spectaculos. Fiţi prudent dacă totuşi faceţi comentarii de faţă cu necunoscuţi.
Peşti
Chiar la începutul intervalului e posibil să primiţi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi va mai întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi timpul liber activităţilor relaxante. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă o realizare pe care poate că n-ar fi rău să o sărbătoriţi.