HoroscopBerbec
Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Totuşi, nu demaraţi încă nimic deocamdată, pentru că este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus. Prietenii vă solicită pentru tot felul de lucruri.
Taur
Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi mai ales nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul şi cu colegii. Vi se va propune o colaborare, dar ar fi bine să fiţi cât se poate de precaut.
Gemeni
Veţi munci mult, şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni importante. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor recunoaşte calităţile şi veţi primi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă.
Rac
Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să vă rezolvaţi şi problemele personale. Puteţi avea mai multă încredere în colegi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, este posibil să vă confruntaţi cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură.
Leu
Energia fizică vă susţine în toate demersurile pe care le veţi face, dar, dacă doriţi ca succesul să fie deplin, încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţie tuturor celor implicaţi.
Fecioară
Relaţiile cu cei din jur vă vor aduce satisfacţiile scontate, mai ales dacă este vorba de comunicarea cu prietenii sau colaboratorii. Veţi avea o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să respiraţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi partenerul va fi de partea dv., măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să faceţi nişte cheltuieli neprevăzute.
Balanţă
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor crea niciun fel de probleme, pe niciun plan.
Scorpion
Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce va aduce o creştere a popularităţii dv. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă, dar n-ar fi exclus nici ca o persoană să fie interesată de dv. Financiar, staţi foarte bine, ceea ce vă ridică moralul şi vă dă încredere în forţele proprii, mai ales că meritul este exclusiv al dv.
Săgetător
Veţi fi agitat şi nu veţi avea tragere de inimă pentru a face ceva. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea probleme serioase în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca un coleg să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.
Capricorn
Energia fizică va fi punctul dv. forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a intervalului, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură.
Vărsător
În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu colaboratorii vă va favoriza din toate punctele de vedere. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă. Oricum, vor începe să se întrevadă, în sfârşit, soluţii de rezolvare a unor probleme financiare. O activitate începută de mai mult timp va fi finalizată.
Peşti
Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile probleme. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ, şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia propunerile şi puterea de muncă, şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dv. S-ar putea să aveţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă.