HoroscopBerbec
Vă aşteaptă o săptămână bună, căci inspiraţia dv. se va dovedi deosebit de eficientă, ceea ce va face posibile unele realizări financiare. O discuţie cu partenerul vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.
Taur
Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe prieteni nu vă puteţi baza, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.
Gemeni
În cămin vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune pentru a rezolva o problemă care nu vă dă pace de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie în acest sens.
Rac
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce nu vă surâde deloc, dar se pare că nu aveţi de ales. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul e chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este un moment favorabil pentru a semna acte sau documente oficiale. Sunteţi stresat, aşa că nu v-ar strica să puneţi mâna pe o carte sau să vă uitaţi la un film bun
Leu
Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum – fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare în cel mai scurt timp.
Fecioară
Dacă aveţi de primit aprobări sau semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să doriţi să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. În general, este recomandabil să amânaţi luarea deciziilor importante.
Balanţă
Doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu prietenii ar putea să vă ridice unele probleme. Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi niciun fel de tragere de inimă.
Scorpion
În familie va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi, aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi putea rata câteva oportunităţi importante, dar nu este vina dumneavoastră şi nu are rost să vă reproşaţi ceva. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de precaut.
Săgetător
Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. Veţi primi nişte bani de la o rudă, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite însă să le finalizaţi cu rapiditate.
Capricorn
Tânjiţi după activitate la care să participe cât mai multă lume, dar se pare că aşa ceva nu mai este posibil. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită şi, în plus, veţi beneficia de sprijinul necondiţionat al partenerului. Dificultăţile din sfera profesională vă vor afecta, parţial, randamentul.
Vărsător
V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să finalizaţi un proiect la care aţi muncit mult în ultima perioadă.
Peşti
În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să aveţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că evitaţi-le!